Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Mert: Ellek Hak Ettiği Hizmetleri Alıyor

02 September 2015 09:21 Kategori Güncel Haberler

Ellek kasabasında ana yol çalışmalarındaki son durumu "Ellek Haber" muhabiri sitesinde okuyucularına bildirdi. Bu bölgede yaşayan vatandaşlarla bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkındaki görüşlerini ve düşüncelerini aldı. Bu konuda "Ellek Haber"e açıklama yapan Hakkı Mert şunları söyledi;" Ellek Belediye Başkanı Recep Soy'un çalışmalarını çok beğeniyorum.

Sadece ben değil çevremde yaşayan herkes de aynı fikirde. Ben yapılan çalışmalarda kalıcı, uzun ömürlü olmasını arzu ederim. Geçmişte yapılan yollar bu güne kadar dayanamadı. Bu nedenle her yeni seçilen belediye başkanı yollarla uğraşmak zorunda kalıyor. Bu hem belediyemizin kesesine hemde vatandaşlarımıza zor anlar yaşatıyor. Bu yol uzun ömürlü olsa idi... yeni seçilen belediye başkanımız başka hizmetleri yapmaya uğraşırdı. Umarım! bu yol uzun ömürlü olur ve başka hizmetlerin yapılmasının önünü açar.

Ayrıca Ellek kasabasının çehresini değiştirecek olan Ellek- Şekerdere yolunun yapılarak Andıran'a kadar uzanmasını gönülden isterim. Bu düşüncenin faaliyete geçmesi ile sadece Ellek değil Düziçi bölgesi de gelişir. Yetkililerin bu konuya eğilmesini gönülden arzu ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Son Guncelleme: 02 Eylul 2015 09:21
  • Ziyaret: 2831
  • (Suanki Oy 1.5/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.