Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Mustafa Gökçe başarılarıyla, Ellek Kasabasının Gururu Oldu

21 May 2015 22:07 Kategori Güncel Haberler


Son günlerde bir çok başarıya imza atan Ellek Kasabasının yetiştirmiş olduğu başarılı evlatlarından Mustafa Gökçe, İstanbul da düzenlenen geleneksel 3. Akif İnci Wushu (Sanda) Musabakasında 85 kiloda üçüncü olarak, bir kez daha Ellek Kasabasının yüz akı oldu.


Başarılı bir şekide, antrenör Recep Ali Kalaycı tarafında yetiştirilerek maçlara hazırlanan Gökçe, Ellekhaber.com ve ellekhaber.tv'ye yapmış olduğu açıklamada; "Nasıl olsa biz Osmaniyeliyiz, mazeret saymak bize ters gelir. Hedefimde birincilik var. Antrenörümün yoğun gayretleri ve benim azmimle birleşerek daha güzel başarılara mazeret sıralamadan, imza atacağız" dedi.


Öteyanda, ellekhaber de yayınlanan haberin arkasından, ellekli vatandaşlar tarfından sevinçle karşılanan bu gurur verici başarı, bir çok kasabalıyı motive etti. Futboldan sonra, kung fu da da, Ellek başarıdan başarıya koşuyor.








Son Guncelleme: 21 Mayis 2015 22:07
  • Ziyaret: 7029
  • (Suanki Oy 4.8/5 Yildiz) Toplam Oy: 26
  • 30 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.