Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ökkeş Filiz Politik gündemi değerlendiriyor

10 July 2016 16:37 Kategori Güncel Haberler

Osmaniye'ye bağlı Ellek kasabasının yetiştirmiş olduğu önemli politikacı Ökkeş Filiz, gündemi Ellekhaber.com'a değerlendirdi.


Yıllardır Osmaniye merkezli olarak bir çok partide ve şu an da Ak Parti bünyesinde geriden hizmet yapmaya çalışan Ökkeş Filiz yapmış olduğu açıklamada; " Ben politikayı bıraksam da vatandaşlarımız bırakmıyor. Herhangi bir sorunları ve dertleri oldukları zaman, eski alışkanlık olarak bana gelerek dertlerini anlatıyorlar. Bende şu an aktif olmadığımdan dolayı parti yönetimine aktarıyorum. Onlarda ellerinden geleni yapıyorlar sanırım"dedi.


Ayrıca, son günlerde vatandaşların sorunlarının daha da arttığını görüyorum. Bizim zamanımızda daha çok vatandaşları ziyaret ederdik ama şu an vatandaşlar bizim gibi fazla ziyaret edilmiyor dedi.


Öteyandan, son günlerde gündeme gelen en büyük eleştirilerin başında devlet hastanesine dializ makina sayısının artırılması ya da 2 seans dan 3 seansa çıkmasını istemekteler. Düziçi'nde bir tane devlet hastanesi var ve tüm bölge köyleri ve kasabaları buraya geliyor bu yüzden vatandaş çok sıkıntılı dedi.



Son Guncelleme: 10 Temmuz 2016 16:37
  • Ziyaret: 3102
  • (Suanki Oy 4.5/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.