Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Osmaniye Organize Sanayi'nin genişletilmesi başladı, Ellek de nasiplenmeli

15 October 2016 20:06 Kategori Güncel Haberler
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü'nün Adana, Mersin ve Osmaniye milletvekilleriyle birlikte düzenlediği istişare toplantısına TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu da katıldı.

İstişare toplantısında Osmaniye'nin bölgedeki önemini ve daha da gelişmesi için yapılması gerekenleri bir rapor olarak Bakan Özlü’ye sunan Mücahit Durmuşoğlu, Osmaniye OSB Teknoloji Geliştirme Merkezi, Osmaniye OSB’nin genişletilmesi, Osmaniye İhtisas OSB'nin kurulması, Osmaniye OSB Atıksu Arıtma Tesisi kapasite artırma çalışmaları, Osmaniye OSB Güneş Enerji Santrali Projesi, Osmaniye OSB – Liman Bağlantı Yolu, Osmaniye OSB – Kadirli OSB – Erzin Demiryolu Bağlantısı, Kadirli OSB’nin genişletilmesi, Kadirli Küçük Sanayi Sitesi ve Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi çalışmalarıyla ilgili destek istediklerini belirtti.

Üretim ve sanayileşme konusunda lojistiğin en önemli etkenlerden birisi olduğunu, Osmaniye’nin de bu konuda çok stratejik bir noktada bulunduğunu vurgulayan Durmuşoğlu, "Şehrimizin sahip olduğu gücün tam olarak bilinmediğini düşünüyor ve her fırsatta anlatmaya gayret ediyoruz. Ülkemizin dev kuruluşları arasında bulunan şirketlerin Osmaniye’ye yaptığı yatırımların herkese örnek olacağına inanıyor, tüm yatırımcıları ve girişimcileri Osmaniye’nin parlak geleceğinde yanımızda görmek istiyoruz.” dedi.




Son Guncelleme: 15 Ekim 2016 20:06
  • Ziyaret: 3332
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.