Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Recep Başkan,Tarihi Rekora Koşuyor

05 October 2015 11:38 Kategori Güncel Haberler
Ellek Halkı, kasabanın tarihinde, yol yapım çalışmalarına ciddi şekilde eğilen pek fazla başkan olmadığını düşünüyor. Ancak hizmetin kasabaya Recep Soy başkanlığında geldiğini belirttiler.

Ellek halkı, Başkan Soy’un çalışmalarına büyük destek oldukları aktardılar. Bu konuda "Ellek Haber" muhabiri mikrofonlarına görüşlerini bildiren kasaba halkı özelikle ana yol yapımındaki yol genişletme çabalarını takdir ettiklerini belirti.

Çevlik mahallesinin zirve noktasında yol yapım çalışmaları ise devam ediyor. Konu ile ilgili olarak "Ellek Haber"e açıklama yapan Ellek Belediye Başkanı Recep Soy şunlara değindi. " Ana yol yapım çalışmalarının sonuna geldik. Bu çalışmamız tamamlandıktan sonra diğer yerlerde ki yol yapımına yöneleceğiz. Fakat bu yol yapım çalışmalarını yaparken dikkat ettiğimiz bazı noktalar var. Önümüzdeki günlerde yapımına başlanacak olan kanalizasyon projemizin geçmediği yerlerdeki yolları yapacağız. Bu projeyi tamamladıktan sonra kasabamızın sorunlu olan yollarının yapımına da başlayacağız" dedi.

Son Guncelleme: 05 Ekim 2015 11:38
  • Ziyaret: 2276
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.