Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Recep Soy, seçmene verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz

10 December 2014 22:29 Kategori Güncel Haberler
Ellek beldesinin yıllarca gözardı edilen bölgesi Aydınlı Mahallesine tarihinde görmediği güzel hizmetler yapılmaya başlandı. Özelikle, Aydınlar mahallesine hizmetlerin en iyisini yapmaya özen gösteren Ellek Belediye Başkanı Recep Soybu hizmetlere bir yenisini daha ekledi.

Bu bölgede ikamet edenler için büyük sorun teşkil eden konulara eğilenEllek Belediye Başkanı Recep Soy Aydınlar Mahallesine Sağlık Ocağı yapmak için çalışmaları bu gün başlattı.Bu konuda Ellek Belediye Başkanı Recep Soy "Ellek Haber"'e şu açıklamaları yaptı; "Biz göreve gelmeden bir çok sözlervaatetmiştik.

 Buradaki seçmenlerimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek için gücümüzün yettiği oranda çalışmalar çalışıyoruz. Geçmiş yıllarda istediği hizmetti alamayan Aydınlı mahallesine giderleri tamamen Ellek Belediyesi tarafından karşılanan bir sağlık ocağı yapmaya başladık. Artık vatandaşlarımız en küçük sağlık sorunları nedeniyle yollara düşmeyecek.

 Artık bu hizmetti vatandaşımızın ayağına kadar getiriyoruz. Bu bir başlangıçtır. Daha bir çok hizmet de zamanla bu mahallemize gelecektir. Yeter ki vatandaşlarımız bize güvenmeye devam etsinler" dedi. Burada ikamet eden vatandaşlar ise; "Burada yapımına başlanan sağlık ocağı ile bu mahallenin çehresi değişecek. Bir insanın en çok istediği hizmetlerin başında okul ve sağlık ocağı gelir. Belediye başkanımız Recep Soy bu hizmetti yapmakla gönlümüzü bir kat daha kazandı. Yaptığı bu hizmetten dolayı kendisinden"Allah Razı Olsun" dediler.
Son Guncelleme: 10 Aralik 2014 22:29
  • Ziyaret: 3440
  • (Suanki Oy 2.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.