Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Şehit Ali Gökçe'nin cenazesi Osmaniye'ye gönderildi

02 August 2015 10:28 Kategori Güncel Haberler
Kars'ın Kağızman ilçesinde teröristlerin tuzakladığı mayının patlaması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Ali Gökçe'nin cenazesi, Kars'ta düzenlenen törenin ardından memleketi Osmaniye'ye gönderildi.

İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulmasıyla başladı. Şehit Uzman Çavuş Ali Gökçe'nin (35) özgeçmişinin okunduğu törende, ayakta durmakta güçlük çeken şehit Gökçe'nin eşi Songül Gökçe'yi, şehidin mesai arkadaşları teselli etmeye çalıştı.

Songül Gökçe'nin, "Hiç kimse benim acımı dindiremeyecek. Yanıyorum. Allah'ım bu ne büyük acıymış. 'Yorgunum, uykusuzum' dedi. Aşkım dindi mi yorgunluğun, bitti mi bütün acıların. Yandı yüreğim" şeklindeki ifadeleri katılımcılara duygulu anlar yaşattı.

İl Jandarma Komutanı Albay Murat Kınay, yaptığı konuşmada, vatan aşkının her Türk'ün en büyük tutkusu olduğunu belirterek, her Türk'ün, Allah'ını sever gibi vatanını sevdiğini, ibadet eder gibi vatanına hizmet ettiğini söyledi.

İl Müftüsü Mehmet Genç'in okuduğu duanın ardından askerlerin omuzlarında askeri uçağa taşınan Gökçe'nin Türk bayrağına sarılı naaşının, havayoluyla Adana'ya oradan da memleketi Osmaniye'ye götürüleceği belirtildi.

Şehidin cenazesinin uçağa bırakıldığı sırada eşi Songül Gökçe, "Götürmeyin onu, duymuyor musunuz, yalvarıyorum" ifadelerini kullandı.

Törene şehidin yakınlarının yanı sıra Vali Günay Özdemir, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, görev arkadaşları ve askeri erkan katıldı.

- İşte Şehit Ali Gökçe'nin Babaevinden İlk Görüntüler



Son Guncelleme: 02 Agustos 2015 10:28
  • Ziyaret: 6914
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.