Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Soylar Camisi Öğrencilerle Dolup Taşıyor

26 June 2015 14:26 Kategori Güncel Haberler

Düziçi bölgesinde yaz kur'an kurslarına ilgi günden güne artıyor. Ellek kasabası Soylar Camisi bu uygulamaya en güzel örneklerinden birini teşkil ediyor. Daha önceki yıllarda bu kadar geniş katılımın olmadığı bu kursta bu yıl ise katılımın yoğunluğundan bir sınıf değil iki sınıfta dini eğitimler veriyoruz. Yaş gruplarına göre ayarlanan sınıflarda Kur'an dersi ve dini konular işleniyor. Modern bir şekilde yeni yapılan Kur'an Kursu binasında her konu en çağın gereğine göre düzenlenmiştir.

Ders odaları, masa, sandalye, lavabo gibi konular kullanıma en uygun şekilde modernize edilmiş. Konu ile ilgili olarak Ellek Haber Muhabirine Açıklamada Bulunan Soylar Cami İmamı Fatih Akbörk;" Çocukların yıl sonu tatilini en iyi şekilde değerlendirmeleri için sadece bizim camimizde değil, Yurdumuzun her yerindeki camilerde Diyanet İşleri Bakanlığımızın onayı ile Yaz Kur'an Kursları açıldı. Bizde buna istinaden camimizde bu kursu açtık. Bütün çocuklarımızı geç kalmadan bu kursa davet ediyorum. Çekinmeden her çocuk gelip dini dersler alabilir.




Burası "Allah'ın Evi" arzu eden herkese kapısı açıktır. Kursumuza vatandaşlarımızın gösterdiği ilgisinden çok memnunuz. Bizde bu güvene layık olmak için çocuklarımızı kendi çocuğumuz gibi görüyoruz ve dini konuların en ince ayrıntısına kadar öğretiyoruz. Bize güvenen vatandaşlara "Ellek Haber" vasıtasıyla teşekkür ediyor ve şükranlarımızı sunuyorum" dedi.



Son Guncelleme: 26 Haziran 2015 14:26
  • Ziyaret: 4748
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.