Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Soylar Mahallesi Kuran Kursu - Video İzle

08 February 2015 21:10 Kategori Güncel Haberler

Öğrenmek isteyenlere Kapımız Sonuna Kadar Açık...

Ellek kasabası soylar mahallesinin Soylar Camisinde açılan Kuran Kursu vatandaşların ilgi odağı haline geldi. Soylar Cami İmamı Fatih Akbörk çalışmalar hakkında "Ellek Haber"e şu açıklamalarda bulundu;"Bu mahalledeki hayırsever vatandaşlarımız tarafından açılan Kuran kursumuza talep oldukça fazla olduğunu gördük.



İsteyen bütün vatandaşlarımıza Kuranı Kerim dersleri veriyoruz. Yeter ki; Kuranı Kerim okumayı, dini kaideleri öğrenmeyi arzu etsinler kapımız sonuna kadar açıktır. Burası Allahın Evi herkese açıktır.Yeni gelen bayan Kuran Kursu öğretmenimizle gücümüz bir kat daha arttı.


En son olarak, kurs binamızı da çağın gereğine göre düzenleyerek hizmette sunacağız. Vatandaşlarımızı kurslarımıza davet ediyoruz. Bizim işimiz öğretmek bundan çekinmeden hizmet etmeyi amaç edindik. Bu uğurda da hizmet etmeye devam ediyoruz" dedi.





fatih akbörk soylar cami imamı paylaşan: ellek_haber
Son Guncelleme: 08 Subat 2015 21:10
  • Ziyaret: 3226
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.