Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Tüm beldelerin dere ıslahı bitti, Ellek yerinde sayıyor

21 August 2016 12:11 Kategori Güncel Haberler
Ellek kasabasında "Ellek Haber" muhabir vatandaşların görüşünü almaya devam ediyor. Bu konuda gurbette çalıştıktan sonra memleketine dönen Nazmi Yeşildemir ile bir araya geldi.Yeşildemir'e kasaba bünyesinde yapılan hizmetleri sorduk. 

Bu konuda "Ellek Haber"e şu açıklamalarda bulundu;" Ellek kasabasının sadece yollarda gelişmeye çalıştığını gördüm. Ancak bunu da yeteri derecede yapamadığını görmekteyim. 

Yol ve su'yun sadece az bir ilerleme kaydettiğini gördüm. Ancak İshak Yeşildemir'in tek başına projesini çizdirdiği kanalijasyon projesini hala kaç belediye başaramadığını görüyoruz. Yıllar  geçmesine rağmen bir arpa yol alınmadığını görmekteyiz. 

Fakat buradan da sizin aracılığınızla bir uyarıda da bulunmak istiyorum. Yıllardır söz verildiği halde hala daha dereleri ıslahının yapılmadğını görüyorum. Mutlaka kış gelmeden dere ıslahı yapılmalıdır. 

Şimdiye kadar çoktan yapılması şarttı.  Bölgemizde Düziçi merkez olmak üzere bütün beldelerde dere ıslahı bitti. Burada bizim kasabanın suçu ne merak ediyorum."diye sözlerini tamamlayarak görevlilerin bu konuya duyarlı olmaya davet etti.
Son Guncelleme: 21 Agustos 2016 12:11
  • Ziyaret: 3059
  • (Suanki Oy 5.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.