Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Vatandaş Belediye Başkanından Ne İstiyor?

19 November 2015 09:38 Kategori Güncel Haberler
Ellek kasabasında Ellek Belediye Başkanı Recep Soy'un yaptığı hizmetleri vatandaşların en çok konuştuğu konular arasında olduğu gözlendi. "Ellek Haber" muhabiri kasaba vatandaşlarından Ahmet Yeşildemir'e Ellek Kasabasında belediyenin yaptığı hizmetleri değerlendirmesini istedi. 

Bu konuda Yeşildemir şu açıklamayı yaptı;" Recep Başkan ana yolumuzu çok güzel yaptı. Bazı yerlerin genişletilmesi bu yolun güzelliğini bir kat daha arttırdı. Bunu yanında dar köprüler genişletildi. Mükemmel bir ana yol yapıldı. Bu konuda başkanımıza çok teşekkür ediyorum.

 Fakat bunun yanında bizim de üzerinde durulması gereken acil konuları da "Ellek Haber" aracılığı ile başkanımıza iletmek istiyorum. Benim en çok rahatsız olduğum konu; Mahalle aralarındaki yollar, yazı yolları ve dağ yollarıdır. Bu yollarında acilen yapılmasını Belediye Başkanımız Recep Soy'dan rica ediyorum" diyerek sözlerini bitirdi.
Son Guncelleme: 19 Kasim 2015 09:38
  • Ziyaret: 1885
  • (Suanki Oy 2.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.