Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ya yola sahip çık yada bırak Ellek kasabasına bağlansın

17 February 2015 22:36 Kategori Güncel Haberler
Yarbaşı Belediyesi Ne Yapmaya Çalışıyor...Ya Sahip Çık Yada Bırak.

"Ellek Haber" son günlerde yaşanan gelişmeler ile ilgili olarak vatandaşların görüşüne başvurmak için kasaba halkından Mustafa Filiz Ve Mehmet Filiz ile bir araya geldi. Bu vatandaşlara Ellek belediyesinin çalışmaları ve bölgede gördükleri sorunları "Ellek Haber"'e anlatmasını istedik. 

Konu ile ilgili olarak Mustafa Filiz; "Biz yol çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Bu çalışmaların yanında arazi yollarının da gözden geçirilmesini istiyoruz. Bunun yanında Ellek kasabası ile Peçenek Mahallesi arasındaki yolun düzenlenerek modern ulaşıma kavuşturulmasını diliyorum.  Ben Yarbaşı Belediyesi ne yapmaya çalışıyor bunu anlamakta zorlanıyorum. Bir iktidar partisinin belediye başkanı bu şekilde hareket etmemeli. Ya yola sahip çık yada bırak Ellek kasabasına bağlansın" dedi.

Mehmet Filiz ise; Yol çalışması çok mükemmel gidiyor. Bu konuda Ellek Belediye Başkanı Recep Soy'u takdir ediyorum. Bazı bölgelerde yol genişletme çalışmasını da beğeniyle izliyorum. İnanıyorum ki; Ellek Çağ atladı. Bu yapılanları görmemezlikten kimse gelemez. Bir kişi bile yapılanları inkar etmiyor. Ben Recep Soy'un başarılarının devamını diliyorum" diyerek sözlerini tamamladılar.
Son Guncelleme: 17 Subat 2015 22:36
  • Ziyaret: 1941
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.