Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Videolar

Ellek de yollar ölüm saçıyor

Osmaniye'ye bağlı Ellek Kasaba girişinden kasabanın sonuna kadar takip eden yol güzergahı üzerinde arabalar ve motorsikletler adeta ralli yapıyor. Uzun bir yol güzergahı üzerine kurulan Ellek kasabası, yol güzergahı boyunca evlerle sıralanmıştır. Uzun bir yolun etrafı yerleşim evleri ile sarılı güzergahlar üzerinde hız kesici asislerin bulunmayışı, hem kazaya hem de ölümlere neden olmaktadır.


Vatandaşlar, acilen yollara belediyenin tespit ederek asisler(hız kesici) bariyelerin oluşturmasını istemektedir. Kazalar olduktan sonra bir işe yaramadığını söyleyen Ellekli vatandaşlar, kaza olmadan önce acilen hız kesici asisler oluşmasın Ellek belediyesinden istemektedirler.


Öteyandan, Ellek kasabasında trafik denetlemesinin olmadığı, çok küçük yaşlardaki çocukların araç ve motorsiklet kullandığı ve kazalara yol açtığını söyleyen Ellekli vatandaşlar, kendi başlarını yaktıkları gibi, kazaya neden olduğu ailenin de başını yakmaktadır dediler. Acilen bölge denetlenmeli trafik kuralları sonuna kadar uygulanmalıdır,ehliyetleri gözden geçirilerek, trafik kurallarına uymayanların ehliyetlerinin ellerinden alınması gerektiğini" söylediler.

Share on Twitter Share on facebook Share on Digg Share on Stumbleupon Share on Delicious Share on Buzz