Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Abdulvahap Filiz, Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı ile Makamında Bir Araya Geldi

02 October 2014 14:30 Kategori Düziçi Haberleri

Dün ayağının tozuyla bölgeye gelen Dünya Times aynı zamanda Düziçi Times Genel Yayın Yönetmeni ve sahibi sabah saatlerinde Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı ile makamında bir araya geldi.

Abdulvahap Filiz yapmış olduğu açıklamada; " Düziçi'ni baştan sona değiştiren Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı'nın Hizmetlerini Takdirle Karşılamaktayız yoğun bir şekilde çalışma temposuna giren başkanın görüşmemiz esnasında dahi vatandaşlarının sorunlarıyla yakından ilgilendiğini müşaade ettik dedi."

Ayrıca, bu buluşmadan çok mutlu olduğunu söyleyen Namlı bizleri kapıya kadar uğurlayarak büyük bir centilmenlik göstermiştir. Biz bölgede yaptığımız 4 haber sitesi ile bundan böyle Belediyenin yapmış olduğu çalışmaları ve hizmetleri yakından takip ederek okuyucularımıza duyuracağız dedi.

Son Guncelleme: 02 Ekim 2014 14:30
  • Ziyaret: 4069
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.