Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Nurettin Mart'tan Belediye Başkanına Çağrı

11 May 2022 22:19 Kategori Güncel Haberler

Geçtiğimiz dönemde CHP'den Belediye başkan adayı olan Nurattin Mart, Ellek Belediye Başkanına Çağrıda bulundu, Ellek Haber'e yapmış olduğu açıklamada, Ellek kasabası dışında zorluk çeken öğrencilere yardım yapılması gerektiğini, belediye başkanının buna öncülük yapması gerektiğini" söyledi.

Nurettin Mart şöyle devam etti; "Belediye böyle zamanlarda gerek. Bu çağrım, sevgili ELLEK Belediye başkanına... Bizim tespit ettiğimiz 230 civarında il dışında okuyan üniversiteli öğrencimiz var.

Bunun yaklaşık 90 civarı ekonomik durumu zayıf olan aile çocukları. Her bayramlarda ailelerinin yanına gelecek imkanları dahi yok... Otobüs Biletleri malum, çok pahalı.

Yaklaşık 25 öğrencimizin biletlerini geçen bayramda bizler imkanlarımızla, temin ettik. Bu öğrencilerin farklı sorunları var.

Sayın Başkan siz beldenin mülkü amirisiniz size oy versin vermesin siz de bir araştırın ve sizin de bu çorbada tuzunuz olsun.

Beldenin mülkü amiri olarak öncülük yaparsanız. Ya da aramızda bu kardeşlerimize ne gibi yardımcı oluruz, bir program dahilinde, ekonomik durumu zayıf belde insanımıza yardım yapılması gerektiğini düşünmekteyim.

Bu gurbetteki öğrencilerimize hepbirlikte yardımcı olalım. Şimdiden gelecek sezonun programını hep birlikte yapaliriz. Bana ne düşüyorsa yine hazırım. Bu pırıl pırıl öğrencilerimiz, çocuklarımız, ELLEK Beldemizin geleceğidir" dedi.

Öteyandan, birde hatırlatmada bulunan Mart; "Unutmayın sayın başkan, mevki ve makamlar gelip geçici, yapılan iyilik ve kötülük de kalıcıdır" dedi.







Son Guncelleme: 11 Mayis 2022 22:19
  • Ziyaret: 3671
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.