Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Kaymakamımız Mutlu ALMALI'nın 28 Mart Kurtuluş Bayramı Mesajı

01 April 2020 04:10 Kategori Düziçi Haberleri

Vatanımızın dört bir yanında kahramanlık destanlarının yaşandığı Kurtuluş Savaşı mücadelesinde, İlçemiz Düziçi’nde de düşman güçleri bozguna uğratılarak, 28 Mart 1920 tarihinde Kurtuluş Zaferi müjdelenmiştir.

Bu Kurtuluş Mücadelesinde Aziz milletimiz en zor koşullarda dahi bağımsızlık ve egemenliğinden ödün vermeyeceğini, bir karış vatan toprağı için canını ve kanını esirgemeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir.Bizlerde bu kurtuluşun 100. Yıl Dönümünü büyük bir coşkuyla ve sevgiyle kutluyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyor, Düziçili hemşerilerimizin Kurtuluş Günlerini kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Son Guncelleme: 01 Nisan 2020 04:10
  • Ziyaret: 3920
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 5
  • 0 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.