Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Osmaniye valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi

29 January 2022 00:04 Kategori Osmaniye Haberleri
Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Merkez İlçeye bağlı Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi. Valilik Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonunda Vali Yılmaz başkanlığında düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Kadir Kara, Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, ilgili kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, 36 mahalle ve 4 belde muhtarı katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan toplantıda konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, toplantının mahalle muhtarlarımızın karşılaştıkları sorunlar ve talepleri dinlemek, çözümleri konusunda istişarede bulunmak amacıyla düzenlendiğini ifade ederek, katılımlarından dolayı tüm katılımcılara teşekkür etti.

Vali Yılmaz’ın konuşmasının ardından, muhtarlar sorun ve taleplerini dile getirdiler.

Muhtarları tek tek dinleyen Vali Yılmaz, iletilen talep ve sorunların değerlendirileceğini ifade ederek, acil olarak çözülmesi gereken sorunların en hızlı şekilde çözmeye çalışılacağını, diğer konuların da planlamaya alınarak, imkânlar ölçüsünde, çözümü için gayret gösterileceğini söyledi. Sözlerinin devamında, pandemi sürecine de değinen Vali Yılmaz, Omicron varyantının çok hızlı bir şekilde yayıldığını ifade ederek, bu süreçte çok daha dikkatli olunması gerektiğini söyledi. Tedbirlere hassasiyetle uyulmaya devam edilmesinin ve aşı olunmasının gerekliliği vurgulayan Vali Yılmaz, hep beraber mücadele etmemiz gerektiğini kaydetti.

Toplantı sonunda, mahalle muhtarları, Vali Dr. Erdinç Yılmaz’a sorun ve taleplerini dinlediği için teşekkür ettiler.

Son Guncelleme: 29 Ocak 2022 00:04
  • Ziyaret: 2386
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.