Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Kamil Gökçe yeni projelerle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor

06 October 2017 20:52 Kategori Sokağın Nabzı
Osmaniye'ye bağlı Ellek Kasabasında son günlerde adaylığının yanı sıra, yaptığı yatırımlarla da dikkatleri üerine çeken Kamil Gökçe, yeni bir proje ile daha Ellekli vatandaşların takdirini kazanmaya devam etmektedir.

Ellek kasamızın değerli ve genç girişimcisi olan Kamil GÖKÇE, kanatlı havyanlar projesi ile ilgi odağı olmuştur. Kendi araştırmalarıyla yapmış olduğu kuluçka makinası ile deve kuşu, hindi, gaz, keklik, bıldırcın sülün çifligi kurmayı planladığını belirten Gökçe, Ellek Haber'e şöyle konuştu; "Keklik ve bıldırcınları üreterek doğaya bırakacağını, bu kuşlar doğanın bir parçasıdır, döngüsüdür diyerek tüm halkımızı üretmek için çaba sarf etmesini" istedi.
Kamil GÖKÇE, daha öncede Ellek kasabasına ilk olarak ıstiridye mantarı yetiştirmiştir. Ellekli vatandaşlar tarafından ve ilçe ve il gıda tarım ve hayvancılık müdürlükleri tarafindan takdir edilmiştir.

Bir çok projelerinin olduğunu ilerleyen zamanda Ellekli vatandaşlarımıza faydalı olacağını belirten Kamil GÖKÇE, Ellek Haber aracılığı ile duyulacağını belirtti.


Son Guncelleme: 06 Ekim 2017 20:52
  • Ziyaret: 11118
  • (Suanki Oy 3.6/5 Yildiz) Toplam Oy: 7
  • 0 3
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.