Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Vatandaş başkana Soruyor, ilçe olma meselemizi Ankara'ya anlattınız mı?

12 February 2017 19:04 Kategori Politika
Osmaniye'ye bağlı bölge belediye başkanları Ankara'ya adeta bir çıkartma yaparak bölgenin vekilleri ile bir araya gelerek, bölgenin sorunlaır hakkında bilgiler verdiler.

Ayrıca, Ak parti Osmaniye milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ile akşam yemeği yiyen belediye başkanlarını bölgenin sorunlarını dile getirmeleri adına birlik olmalarını sevindirici olduğunu söyleyen Ellekli Kanaat önderlerinden ve İmza kampanyasına öncülük yapan Nurettin Mart; " Acaba belediye başkanı Recep Soy, Ellek Kasabasının ilçe olması ve imza kampanyası hakkında Osmaniye milletvekili sayın Durmuşoğluna bilgiler verip vermediği hakkında bilmek istediklerini" söylediler.

Ellekli vatandaşlar seslerimizin Ankarada duyurulup duyurulmadığından emin olmak istediklerini, bu konu hakkında belediye başkanının bize bir yanıt vermesini istiyoruz dediler.

Ellek kasabasının öncelikli sorunları arasında bulunan "İlçe olma" meselesi önceliğini devam ederken, vatandaşlar olarak imza kampanyamız devam etmektedir diyen Ellekli vatandaşların bu davasına kimlerin sahip çıktığını bilmesi de en büyük hakkıdır dediler.
Öteyandan, imza kampanyası hakkında başkandan her hangi bir öncülük ya da kampanyaya destek olması ve bu konuda açıklama yapması gerektiğini söyleyen vatandaşlar yoksa başkan Ellek kasabasının ilçe olmasına inanmıyor mu?,


Öteyandan, Böcekli, yarbaşı ve  Bahçe belediyesinin kendi sorunlarını bizzat vekile anlattığını görüyoruz ve biliyoruz dediler.


ELLEK KASABASININ ÖNCELİKLİ SORUNLARI


1-Ellek kasabasının ilçe olması

2-Ellek karacaöğren yolunun Karacaöğren belediyesine teslim edilmesi (Kasabanın hakkı olan para ile diğer belediyeye ait yolun yapılmaması)

3-Ellek oraganize sanayisinin yeniden canlandırılması

4-Ellek - Şekerder yolunun genişletilmesi

5-Ellek kasabasının mahalle içi yollarının yapılması

6-Ellek kasabasında internetin güçlendirilmesi

---Kanaat önderi Nurettin mart başta olmak üzere Ellekli vatandaşlar bu sorulara  kamuoyu önünde cevap istiyor.


Son Guncelleme: 12 Subat 2017 19:04
  • Ziyaret: 10704
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 5
  • 0 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.