Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

MHP Osmaniye il başkanı Fahri Kuyulu'dan Nurettin Mart'a destek

09 January 2017 14:48 Kategori Politika
Osmaniye'nin Ellek kasabası kanaat önderlerinden ve iş adamı Nurettin Mart, Ellekhaber.com'a yapmış olduğu açıklamadaL; "Bugün önemli bir ziyaret gerçekleştirdik. Osmaniyemizin önemli partilerinde MHP il başkanı Fahri Kuyulu beyfendiye bir ziyarette bulunarak, Ellek kasabasının ilçe olması için desteklerini istedik. Kendileri bizleri çok iyi karşıladı"dedi.

Ayrıca, MHP Osmaniye il başkanımız Fahri Kuyulu'nun Ellek Kasabasının ilçe olması için tam destek verdiklerini, Ellekli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız dediğini söyleyen Nurettin Mart şöyle devam etti; " Her konuda bana desteklerini esirgemeden devam edeceğini söyleyen il başkanımız, hem Ellekli vatandaşlarımızın yanında olduğunu, hem de imza kampanyamız hakkında Ankarada da yardımcı olacaklarını söylediler"dedi.


Son Guncelleme: 09 Ocak 2017 14:48
  • Ziyaret: 11533
  • (Suanki Oy 3.8/5 Yildiz) Toplam Oy: 8
  • 1 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.