Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ruhi Ersoy: Ellek Kasabasının ilçe olması içn vatandaşlarımızın yanındayım

18 December 2016 12:19 Kategori Politika
Osmaniye'nin Elek Kasabası son günlerde başlattığı imza kampanyasına vekillerden gelen destekler sürüyor. MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, 18 Aralık 2016 Pazar günü saat 13:00'de Ellek Kasabasına geldi.

Sabahın erken saatlerinde yoğun bir kalabalığın beklediği Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, Ellek Kasabasınıa gelerek, şehti ceneazesinden dolayı, vatandaşlar kısa bir konuşma yapmak zorunda kaldı.

Osmaniye'nin Hasanbeyli ilçesi Karayiğitli köyünden Mustafa Cihan kardeşimiz, bugün Kayseri'de izinli askerleri taşıyan halk otobüsüne düzenlenen saldırı da şehit olmasından dolayı, şehidimizin cenaze namazına yetişmesi gerektiğini söyleyen Milletvekili Ruhi Ersoy kısa bir konuşma yaptı; "Arkadaşlar Ellek kasabası olarak sizlerde çok şehit verdiniz. Hasanbeyli de şehidimiz var. 

Önce namaza gidelim sonra tekrar gelirim demesi üzerine konuşmasını kısa kesince, Nurettin Mart'ın bu kadar bekleyen insanlar az da olsa İlçelik hakkında bir kaç cümle konuşulursa faydalı olur demesi üzerine, kısa da olsa ilçelik hakkında kısa bir açıklama yaptı. Ersoy'un yaptığı açıklmaya göre;" En kısa zamanda geleceğini, 

Ellek kasabasının ilçe olması için daha fazla çalışarak hazırlık yapmamız gerektiğini, meclisten elimden geleni yapacağım " dedi.

Son Guncelleme: 18 Aralik 2016 12:19
  • Ziyaret: 10006
  • (Suanki Oy 3.3/5 Yildiz) Toplam Oy: 6
  • 1 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.