Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Cumhurbaşkanı Osmaniye'ye geliyor Eli boş gelmiyor

23 February 2017 00:04 Kategori Politika
Referandumun tarihinin belirlenmesi ile tüm siyasiler sahalara indi. Dünya lideri ve Türkiye'nin umudu ve gözbebeği sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Osmaniye ilimizi şereflendirerek ziyaret edecek.

Cumhurbaşkanı Osmaniye'ye gelirde eli boş gelir mi? Özellikle "Osmaniye Havaalanı projesi" hayata geçebilir..

Ellek Haber olarak Cumhurbaşkanımızın Osmaniye ziyareti Ellek kasabasının ilçe olması için çok büyük bir avantajlar meydana getiriyor.

Bütün işler Ellek Belediye başkanı Recep Soy'a düşüyor. Biz Ellek Haber olarak soruyoruz, Cumhurbaşkanı Osmaniye'ye geldiğinde Ellek Kasabasının ilçe olması için bir dosya hazırladınız mı? Cumhurbaşkanına vermek için..?

Havalimanı büyük bir proje, ya da bir başka büyük proje olmayabilir ama, Ellek kasabasının ilçe olması için tam zamanı ve fırsatı diyoruz.

Biz Ellek Haber olarak bu konuyu takip edeceğiz. Ellekli vatandaşlardan aldığımız mesajlar ve bu işin takipçi olmamızı bizzat Ellekli vatandaşlar istiyor ve bizden daha fazla onlar takip ediyor.

Ellek Haber olarak yaptığımız röportaj ve haberlerden bize söylenenler Ellek Kasabasını sahipsiz olduğu.
Ellek Belediye Başkanı Nurettin Mart ile irtibata geçerek, toplanan imzalarıda alarak güzel bir dosya hazırlatmalı... ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vermek için... Şayet bir sıkıntı yaşarsa biz Ellek Haber olarak bizzat Cumhurbaşkanımıza ulaştırırız...

BAŞKANDAN ELLEK KASABASININ İLÇE OLMASI İÇİN DOSYANIN HAZIRLANMASINI BEKLİYORUZ ...

TÜM ELLEKLİ VATANDAŞLAR OLARAK...BU İŞİN SAHİPSİZ OLMADIĞINI CÜMLE ALEM BİLMELİ diyoruz...


Son Guncelleme: 23 Subat 2017 00:04
  • Ziyaret: 17503
  • (Suanki Oy 4.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 11
  • 4 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.