Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Abdulvahap Filiz, Düziçi Kaymakamı Mustafa Koç İle Bir araya Geldi

02 October 2014 14:28 Kategori Politika

Dünya Times aynı zamanda Düziçi Times Genel Yayın Yönetmeni Ve Sahibi Abdulvahap Filiz Düziçi Kaymakamı Mustafa Koç ile makamında bir araya geldi.

İstanbul'dan bölgeye gelen Abdulvahap Filiz, bölgede bir yılını dolduran Mustafa Koçu bölgede yaptığı hizmetlerini takdirle karşıladı.

Kısa zamanda Halkla İç İçe ve Hizmetleriyle Düziçi bölge vatandaşlarının Takdir ve beğenisini kazanan Düziçi Kaymakamı Mustafa Koç, " Bu Görüşmeden Çok Memnun olduğunu söyledi.”

Öteyandan, geldiği günden bugüne, vatandaşlarla ilgili Etkinliklere, Toplantılara ve Yapılan Hizmetlere Koşarak Adeta Halkla İç İçe uaşayarak vatandaşların sorunlarını yakından takip eden Düziçi Kaymakamı Mustafa Koç, bu yönüyle dikkatleri kısa sürede üzerine çekti.


Düziçi Vatandaşları bu yönüyle Kaymakama sevgi beslediklerini bölge üzerinde yaptığımız araştırmalarda bir yayıncı olarak gözlemledik.

Ayrıca, ileriye yönelik Düziçi Kaymakamı Koç'un bölgeyle ilgili çalışmalarını azimle sürdüreceği enerjiyi de gözlerinde müşade ettiğini söyleyen Abdulvahap Filiz; " Biz Bölgede 4 haber sitesiyle yayın yapmaktayız. bölgenin sesini ve bölge Kaymakamın, katıldıkları Etkinlikleri bundan böyle yakından takip ederek bölge vatandaşlarımıza ve okuyucularımıza duyuracağız” dedi.

Son Guncelleme: 02 Ekim 2014 14:28
  • Ziyaret: 4987
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.