Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Cami'ye Gelir Getirmek İçin, Traktörü Olan Koştu

16 December 2014 18:00 Kategori Öne Çıkanlar

Ellek Kasabasından yapılan Merkez Cami'nin yapımında yeterli miktarda maddi imkansızlıktan dolayı, kasabalılar yeni bir çözüm buldular.

Ellek Belediye Başkanı Recep Soy'un önderliğinde, daha önceki belediye başkanı tarafından yaptırılan Mezarlık arazisine buğday ekerek, hasat etmeyi, gelen miktarı da tamamen cami yararına harcamayı hesaplamaktalar.

Mezarlık arazisine ekinleri ekmek için, kasabada traktörü olan herkes yardım için araziye geldiler, takdire şayan bir birlik içerisinde el ele vererek, birlikten güç doğar sırrınca kısa zamanda arazinin ekimini sağladılar.

Ayrıca, yaklaşık iki yıla yaklaşan mezarlığın, merkez belediye'ye yakın olan mezarlığın dolması ve vatandaşların hala buraya ısrarla gömülmek istemesi, yeni yapılan mezarlığın kasabanın merkezine uzak olması, hiç kimsenin uzaktaki bir mezarlığa gömülmek istememesi ayrıca bir tartışma konusu olarak kasabada devam etmektedir.


Son Guncelleme: 16 Aralik 2014 18:00
  • Ziyaret: 4517
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.