Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Düziçi bizimle Şehirciliği ve Hizmeti Öğrenecek

22 November 2013 22:58 Kategori Düziçi Haberleri

Halkımız İçin Her Şeyi Yaparız. Halkımızın Derdi Bizim DERDİMİZDİR

 

Düziçi ilçesinde seçim heyecanı son sürat sürüyor. Adaylar vatandaşlarla bir araya gelerek yapmak istediklerini anlatıyor. Aday AdayıAv. Ökkeş Ağca'ya önümüzdeki seçim ve gelişmelerle ilgili sorular yöneltik.

 

Ökkeş Bey, AKP partiseçimlerdeaday belirlemede şuan nasıl bir yol izliyor?

 

AKP partisi aday belirlemede başından beri izlediği bir yol vardır. İlkeli davranmaya özen gösteriyor. Adayın şahsi, teşkilat ve halk bazında araştırmalar yapmaktadır. Aday değerlendirmesinde teşkilat görüşüyle tahammül yoklaması yapıldı. Değerlendirme açısından Tahammül yoklaması önemlidir. Bu uygulamayı yaparak üyelerinden kapalı zarf usulüyle değerlendirme oyları aldı. Zarflar değerlendirilmek üzere genel merkeze gönderildi. Süreç olarak aday belirlemede dosyalarımız genel merkezde toplanmıştır. Belirlenen ismin Düziçi ilçesi için hayırlı olmasını diliyorum.

 

Siz aday olarak seçilirseniz neler yapmayı düşünüyorsunuz?

 

Benim aday gösterilmem halinde; temel sorun olarak gördüğümüz sıkıntıları çözeceğiz. Özetle anlatılmak istenir ise; Düziçi ilçesinin şehirleşmesini sağlayacağız. Doğal gaz projelerimizi hayata geçireceğiz. Bu güne kadar sıkıntılı durum oluşturan içme suyu hatlarını değiştirerek daha modern ve sağlıklı hatlar döşeyeceğiz. İlçemizde sıkıntı yaratan otogar sorununu çözeceğiz. Yeni bir her yeri kapsayacak otogar inşa edeceğiz. Organize sanayi projemiz hazırdır. Bunu göreve gelirsem uygulamaya koyacağım. Şehir merkezinde insanlarımızı rahatsız eden imalat yeri, atölyeler, tamirhaneler gibi işletmeleri şehir dışında planlı ve alt yapısı hazırlanmış yerlere taşıyacağız. Belediyecilikte hizmette sınır yoktur. Biz bunları yapsak dahi başka ihtiyaçlarda olacaktır. Bizim hedefimiz yaşanır ve görsel bir yapı oluşturmaktır. Düziçi- Andırın yolunun faaliyete geçmesi için her yolu deneyeceğiz. Yeter ki; Düziçi insanı kazansın. Bunların yanında halkımız ile çok yakın olacağız. Onların her derdi, bizim derdimiz gibi hareket edeceğiz.

 

Ellek- Şekerdere yolunun geleceği ile ilgili neler söylemek istersiniz?

 

Ellek- Şekerdere yolu Düziçi belediyesinin sorumluluğunda bulunmayan bir bölgedir. Ancak biz göreve geldiğimiz zaman Ellek, Yarbaşı belediyeleri ile ortak hareket edeceğiz. Bu yolun bağlantısını mutlaka kuracağız. Bunu yapmak için, organize sanayi sitesi ve diğer gelişmelerin oluşmasını bekliyoruz.


Son Guncelleme: 22 Kasim 2013 22:58
  • Ziyaret: 5898
  • (Suanki Oy 2.5/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 2 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.