Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Belde Yolu Hızla Yapılamaya Devam Ediyor

20 January 2015 21:43 Kategori Politika
Ellek Belde Yolu Hızla Yapılamaya Devam Ediyor

Geçen aylarda yapımına ara verilen Ellek beldesinin ana yoluna parke taş döşemesi yapımı hız kazandı. Ellek belediye başkanı Recep Soy tarafından bizzat kontrol edilen yol yapım çalışmalarında yol şuan; Ömer Gök'ün evinin olduğu yere kadar ulaştı.

Bu hafta Ellek belediyesinde 15 kişinin göreve başlaması yol yapımının hızlanmasında etkili olduğu gözlendi. Konu ile ilgili"Ellek Haber"'e açıklama yapan Belediye Başkanı Recep Soy şunları söyledi; İlk etapta yol yapımına ağırlık verileceğini daha önce belirmiştik. 

Bunun içinde yol yapımını hızlandırdık. Bu işlem bittikten sonra söylediğimiz noktalara ağırlık vereceğiz. Beldemizdeki dere ıslahı ve kanalizasyon sorunları için gerekli yerlere müracaatımızı yaptık. Allah'ın izniyle ileri ki günlerde bu hizmetti de yerine getireceğiz. Vatandaşlarımızdan tek istediğimiz; Sabırlı olmalarıdır" dedi.

Son Guncelleme: 20 Ocak 2015 21:43
  • Ziyaret: 7191
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.