Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Belediye Başkanı Recep Soy'dan Nurettin Mart'a Destek

08 December 2016 17:43 Kategori Güncel Haberler
Osmaniye'nin Düziçi ilçesine bağlı 10 bin nüfuslu Ellek Kasabasında vatandaşların Ellek kasabasının ilçe olması için imza kampanyası başlattı.
Nurettin Mart öderliğinde gelişen imza kampanyası, çevre ilçelerin nüfus olarak Ellek kasabasından daha az olmasına rağmen ilçe yapılması ve büyük bir nüfusa bağlı Ellek kasabasının ilçe olmaması, Ellekli vatandaşların kendilerinin haksızlığa uğradıklarını düşünerek, imza kampanyası ile hem seslerini duryurmak hem de bu imzaları Nurettin Mart önderliğinde Ankara'ya götürmek

Ellek belediye başkanı Recep Soy yapmış olduğu açıklamada bu imza kampansayına destek verdiğin söyledi. Recep Soy şöyle konuştu; " Beldemizin gelişimini sağlayarak halkımızı refah düzeyini üst seviyelere taşıyacak olan "İlçe Olma" için beldemizde başlatılan imza kampanyasını gönülden destekliyorum. Bu konuda üzerimize düşen görevi yani; "İlçe Olma" müraccatımızı bir yıl önce Ellek Belediyesi olarak belirtilen tarihde gerekli kurumlara yaptık ve ilçe olmayı hak eden beldeler sıralamasındaki yerimizi ilk sıralarda aldık sonucunu sabırsızlıkla bizde bekliyoruz. Memleket sevdalısı arkadaşlarımızın bugünlerde beldemizde Nurettin Mart kardeşimin önderliğinde "İlçe Olmak" için başlatılan imza kapmanyası İnşallah... bu hayalimizin oluşmasında büyük rol oynayarak etkili olur"dedi.


Son Guncelleme: 08 Aralik 2016 17:43
  • Ziyaret: 4670
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.