Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Her Geçen Gün Daha da Güzelleşiyor

17 February 2015 22:47 Kategori Politika
Ellek Her Geçen Gün Daha da Güzelleşiyor

" Ellek Haber" muhabiri Ellek kasabasındaki yol çalışmalarının her anını sitesine taşımaya devam ediyor. Ellek belediye işçileri bu gün genişletilen yollardaki alanlar parke taş döşemesini yaparak kullanıma açtı. 

Bunun yanında Soylar mahallesindeki yolun genişletilen bölgesindeki alanlara perde beton ile döşenmesini sitesine taşıdı. Bu konuda açıklama yapan belediye başkanı Recep Soy;"Yol yapımın da eksik olan yerlerin parke taş döşemesini yapıyoruz. Bunun yanında büyük bir sorun teşkil eden  Soylar mahallesindeki keskin virajlı alanı genişleterek görüş mesafesini güçlendirdik.

 Bu yerin genişletilen yerlere beton perde döşeyerek korumasını sağlayacağız. Amacımız; Ellek Halkına en iyi hizmeti vermektir.Bu uğurda gerekeni yapma niyetinde ve arzusundayım.Zamanla hizmetlerimiz artarak devam edecektir" dedi.

Son Guncelleme: 17 Subat 2015 22:47
  • Ziyaret: 5710
  • (Suanki Oy 5.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.