Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek Kasabasında Kaliteli Esnafların Sayısı Artıyor

10 December 2013 21:49 Kategori Ekonomi

Yaptığım İşin Arkasındayım....

 

"Ellek Haber" Ellek beldesinde halka hizmet veren esnaflardan biri olan Yunus Turgut Açık ile beldedeki ticari faaliyetleri hakkında bilgi aldık.

 

Sizi kısaca tanıyabilir miyiz?

 

1988 yılında Ellek beldesinde doğdum. Eğitim hayatım burada geçti. ilk, orta okulu burada okudum. Çok programlı liseyi okudum. Amcam Bekir Açık'tan mobilya dekarasyon mesleğini öğrendim. Yaklaşık 13 yıldır bu mesleği yapıyorum. İleri ki zamanlarda kendi iş yerimi açtım. 5 yıldan bu güne kadar iş yerimde çalışıp geçimimi sağlıyorum. Bu mesleğimin yanında büyük baş hayvan alım satımı ile ilgileniyorum.

 

Mesleğiniz ile ilgili bilgi verir misiniz?

 

Mesleğim geçmiş yıllarda iyi kazanım sağlıyordu. Bugün için Ellek beldesinde 6 yerde bu iş yapılıyor. Buna bağlı olarak kazanımlarımız doyuruculuğu azaldı. Ek iş olarak canlı büyük baş hayvan alıp satıyorum. Yaptığım işte kaliteye önem veririm. İşimi ilk önce benim beğenmem lazım. İnce zeraafet çizgisi olan bir meslektir işimiz. Müşterinin isteğine göre kaliteli yaparsan ayakta kalırsın.

 

Yaptığım işler; Mutfak dolabı, yatak dolabı, çocuk odası, düğün takımı, ağaç doğrama kapı ve pencere, mobilya üzerine her türlü ihtiyaçlar tarafımdan itina ile yapılır. Malzemenin hepsi SCF medefeden, kapaklar PVC+Haypras olmak suretiyle, bantlama işlemi PVC kaplama yapılmaktadır.

 

Müşteri memnuniyeti ana hedefimizdir.

Kaliteden ödün vermeyiz.

Kaliteli malzeme ile Kaliteli iş yaparız.

Yaptığım işin sonuna kadar arkasındayım.

 

Tel: 0546 486 69 66

 

0542 651 16 88

 

ADRES: Ellek beldesi İrfaniye mahallesi

 


Son Guncelleme: 10 Aralik 2013 21:49
  • Ziyaret: 7745
  • (Suanki Oy 3.3/5 Yildiz) Toplam Oy: 6
  • 5 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.