Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek belediye başkan aday adaylarına müjde!

22 February 2013 10:33 Kategori Yazarlar



Yine belediye başkanlığı seçimleri yaklaşıyor. Yavaş yavaş başkan adayları da seçim sahnesine çıkmaya başladı. Çok güzel bir durum demokrasinin gereği olarak seçim yapılacak. Ellekli olarak bu seçimde adayların parayla oy avcılığı yapmaları yerine

ELLEK İÇİN HİZMETE PARA HARCAMALARINI BEKLEYELİM. HANGİ PARTİYE MENSUP OLDUĞUNUN DA BİZİM İÇİN HİİİÇ ÖNEMİ YOK. HİZMET ETMEKTEN ACİZ BİR ADAYIN PARTİSİNİN NE OLDUĞUNUN ÇOK ÖNEMİ YOK ZATEN.

Yıllarca ellekte sadece oy avcılığı yapıldı durdu. Kim memnun ve çıkarcı bu işten başkan olan hariç. Kimse de bu konuda laf ebeliği yapmasın gerekte yok. Ellekte halen yol yok ise, altyapı yok ise hiç bir aday çıkıp demesin ki biz bunu yapacağız.

YAPMA KARDEŞİM... SEN ADAY OLACAKSAN ÖNCE YOL YAP, ALTYAPI YAP ZATEN KOLTUK SENİNDİR...seçim için harcadığın parayı hizmete yatır kazan. Buna itirazı olan aday varsa aksini ispat etsin. Örneğin ellekte halka bu şekilde hizmet yapıp aday tastikliyormusunuz? Diye sorun büyük oranda destek göreceksiniz eminim.belediyeye işçi olarak alacağım diye insanları kandırmanın bir anlamı yok. Devlet memur alımı yapıyor zaten TEŞEKKÜRLER YANİİ.

PROJE ÜRETİP HAZİNEDEN PARA ÇIKARTMAKTAN ACİZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINIDA SAHNEDE GÖRMEK İSTEMİYORUZ. ADAYLARI PROJELERİ İLE SAHNEDE GÖRMEK İSTİYORUZ ARTIK. PROJE ÜRETEREK ELLEK İÇİN HİZMET EDECEK ADAYLARIN YARIŞTIĞI BİR SEÇİM SÜRECİ İSTİYORUZ.

Ellekli Seçmenlerinde Artık Hizmet Görmek İstediklerini Düşünüyorum Ve Oy Kullanacak Seçmenlere Şu Hadisi Hatırlatmak İsterim "Nasıl Olursanız, Öyle İdare Edilirsiniz.”

Bizler nasıl başkan istiyoruz?

Son Guncelleme: 22 Subat 2013 10:33
  • Ziyaret: 8572
  • (Suanki Oy 4.5/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 2 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.


Yazarın Diğer Yazıları