Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Eyüp Açık, Hizmete Devam, Durmak Yok

13 April 2014 10:59 Kategori Ekonomi

 

 

Eyüp Açık Ellek Halkına Teşekkürlerini Sundu

 

"Ellek Haber" Ellek beldesinde faaliyet gösteren pirkethane sahipleri ile bir araya geldi. Ellek beldesinin büyük bir kısmının pirket ihtiyacını yapanEyüp Açıkbazı sorularımıza cevap verdi.

 

Eyüp Açık Sizi kısaca tanıyabilir miyiz?

1975 yılında Düziçi' nde doğdum. ilkokul mezunuyum. İlk olarak serbest meslek olarak çalışıyordum. Şimdi ise bu işi açtım ve hızlı bir şekilde çalışıyorum.

 

Ticari faaliyetleriniz den kısaca bahseder misiniz?

 

Günde 2000 taş üretiyoruz. Düziçi, Ellek, Karacaöğren,Yazlamazlı ve diğer çevre köylerin hepsine hizmet veriyoruz..Kış ayları hariç yaz mevsiminde satışların çok iyi olduğunu söyleyen Eyüp Açık''Allah'aşükür biz hizmet yapıyoruz ve halkımızda bize ekmek yediriyor, ayrıca Ellek halkının Düziçi ilçesinden pirket alımı yapıyordu,ama şimdi biz olunca bizi seçtiler''dedi.

Ticari faaliyetleriniz de sorunlarınız nelerdir?

 

Mahalle sakinleri makinenin gürültü yapması sonucu buradan taşınmamızı istiyor. Bizde bu yaz kasaba dışına çıkarak hizmet yapmaya devam edeceğiz. Mahalledeki rahatsızlığın nedeni biz olduğumuz için herkese şimdiden özür diler, onlara saygı ve sevgimi sunarım dedi.

 

Ellek halkına söylemek istediğiniz nelerdir?

''Hizmete devam durmak yok''sözlerini vurgulayan Eyüp açık, Ellek halkına bizi seçtikleri için, bizde hizmetin en iyisini yapmaya devam edeceğiz diyerekten sözlerini bitirdi.

 

Son Guncelleme: 13 Nisan 2014 10:59
  • Ziyaret: 5909
  • (Suanki Oy 2.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.