Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Hasanbeyli İlçesi AK Parti Aday Adayı Ellek Beldesinde

07 November 2013 22:25 Kategori Osmaniye Haberleri

Ellek beldesinde, seçim öncesinde Hasanbeyli içesinin AK Parti aday adayı Recep Bakır, İshak Yeşildemir'i ziyaret etti. Bu ziyareti gerçekleştiren Recep Bakır belde halkımızla sohbet etme imkanı buldu. Çalışmaları ile ilgili olarak vatandaşlara bilgi verdi.

İlahiyat fakültesi mezunu olan Recep Bakır amacının;vatandaşların sorunlarını bilmek ve ona göre çözüm önerileri sunmakolduğunu söyledi.

Ellek belediyesinin AK Parti teşkilatının çalışması ile ilgili bilgiler aldı. Belediye başkanı İshak Yeşildemir, seçimler öncesi yapılan çalışmaları Bakır’a anlattı. Beldenin AK Parti teşkilat başkanı Fuat Yeşildemir son durumları Recep Bakır’la paylaştı. Recep Bakır, ilçedeki diğer yerleri de gezmek ve tanışmak olduğunu bildirdi.


Son Guncelleme: 07 Kasim 2013 22:25
  • Ziyaret: 7748
  • (Suanki Oy 4.3/5 Yildiz) Toplam Oy: 6
  • 3 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.