Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

İlçe Olmak İçin Gerekli Bütün Kriterlere Sahibiz

26 January 2015 20:58 Kategori Sokağın Nabzı
İlçe Olmak İçin Gerekli Bütün Kriterlere Sahibiz

Ellek belde halkı son gelişmeleri "Ellek Haber" 'e değerlendirdi. Özelikle kanalizasyon ihtiyacının en fazla hissedildiği ve bu konudan en çok rahatsız olan yerlerin başında gelen Orta oba mahalle sakinleri kanalizasyon hattı ile ilgili gelişmeyi sitemize değerlendirdi. Bu konuda açıklama yapan Remzi Onuş "Ellek Haber"e şunları söyledi; Bizim mahallemizde herkesin ortak sorunları yol, su ve kanalizasyon sorunları idi. Belediye başkanımız Recep Soy bu beklentilerimizi karşıladığını görüyoruz.

Çalışmaları herkesin yüzünü güldürdü. En son kanalizasyon ve derelerin ıslah projelerinin uygulamaya geçilmesi sevincimizi bir kat daha artırdı. Kanalizasyon projesinin imzalanması mahallemize değil bütün Ellek Beldesinin bütün mahalle sakinleri tarafından sevinçle karşılandı.

Diyebilirim ki; Ellek beldesi çağ atladı. Umarım... bu güzelliği beldemizin ilçe olması ile taçlanır. Bu hizmetleri yapan ve bu konuda geniş çalışmalar yürüten Belediye Başkanımız Recep Soy'dan ALLAH Razı olsun"diyerek sözlerini tamamladı.

Son Guncelleme: 26 Ocak 2015 20:58
  • Ziyaret: 5555
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.