Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Millete Hizmetkâr Olacak Bir İnsan İstiyoruz

08 September 2013 06:36 Kategori Ellek Dün ve Bugün

Ellek haber" olarak vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz. Bize geçmiş tarihten başlayarak günümüze kadar olan zamanı değerlendirecek tecrübeli bir insan olan Cafer Şanal beyle geçmişi ve günümüzü konuşacağız. Bizim sorularımızı içtenlikle cevapladı.

Cafer bey sizi kısaca tanıyabilir miyiz?

1950 yılında Ellek beldesinde dünyaya geldim. Bu zamana kadar burada hayatımı sürdürüyorum. Çiftçilik yaparak geçimimi sağladım. Belli yaştan sonra emekli oldum. Ellek beldesi Çıraz mahallesinde ikamet ediyorum.

Geçmiş tarihlerdeki yaşamla bu günümüzdeki yaşam şartlarını kıyaslar mısınız?

Eskiden yokluk, sefalet vardı. İnsanlarımız için zor yıllardı diyebilirim. Burada içme suyumuz yoktu, kuyudan su çekiyorduk. Uzak yerlerden tuluklarla su getiriyorduk. Şimdiki nesil çok şanslı, her ihtiyacı yerine getiriliyor. Bu günlere şükretmek lazım.

Belediyenin yaptığı hizmetler sizce yeterli mi?

Şuan belediye yaptığı hizmetlerde yetersiz kalıyor. Eski zamanlarda hizmet yoktu fakat memnunduk. Ancak günümüzde fırsat olduğu halde hizmet, yinede yok. Her imkan belediyenin ayaklarında, fakat neden yapılmıyor. Buna anlam veremiyorum. İçme sularımız çok sağlıksız. Su kesildikten sonra geldiği zaman çamurlu akıyor. Bu sıkıntımızın da dikkate alınmasını istiyorum.

Sizce bir belediye başkanı nasıl birisi olmalı?

Belediye başkanı millete hayırlı olacak, işlerimizi yapacak, sıkıntılarımıza derman olacak birisi olmalı.Kısacası ben belediye başkanıistemiyorum; millete hizmetkar olacak bir insan istiyorum.


Son Guncelleme: 08 Eylul 2013 06:36
  • Ziyaret: 5180
  • (Suanki Oy 3.5/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 3 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.