Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Nurettin Mart'tan askerimize anlamlı ziyaret

19 December 2016 15:48 Kategori Güncel Haberler
Osmaniye'nin Düziçi ilçe jandarma Bölük Komutanlığını ziyaret eden Nurettin Mart, Ellekhaber.com'a yapmış olduğu açıklamada; "Geçtiğimiz günlerde Kayseri de askerimize yönelik hain terör saldırısında şehit düşen askerlerimiz için komutanımıza hem başsağlığında bulunduk hem de askerimizin yanında olduğumuzu bildirdik" dedi.

Arıca, bu hain terör örgütleri kırsalda bir şey yapamayınca, şehirlerde salyalarını akıtmaya çalışıyorlar. Unutmasınlar ki, bütün Türkiye askerimizin yanında, her Türk bir askerdir. Bizi yıldıramazlar, her saldırıda bizler binler oluyoruz dedi.

Bizler askerimizin, polisimizin yanındayız kendilerini yalnız zannetmesinler, hain terörde bunu böyle bilsin... Ölen askerlerimize Allah Rahmet etsin. Yakınlarına ve bizlere sabır versin dedi.

Son Guncelleme: 19 Aralik 2016 15:48
  • Ziyaret: 4508
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.