Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

On bin nüfuslu Ellek ilçe olmak için hakkını arıyor

08 December 2016 20:01 Kategori Sokağın Nabzı
Osmaniye'nin Düziçi ilçesine bağlı Ellek Kasabası, Osmaniye'ye bağlı bazı ilçelerden fazla nüfusa sahip olması ve buna rağmen ilçe yapılmamasının kendisine haksızlık yapıldığı iddiası ile tüm vatandaşlar adeta imza seferberliği yapmaktadır..
Kadın, çocuk ve ihtiyar herkes imza atmak için elinden geleni yapmaktadır. Dışarıda yaşayan bazı Ellekliler birer birer Kasabaya gelerek imza atmaya başladılar.

Ellekli vatandaşlar birinci isteği, 5000 imzaya ulaşmak ve bu imzaları Ankara'ya götürmek. İkinci istekleri Osmaniye milletvekillerinden Mücahit Durmuşoğlu, Suat Önal ve Ruhi Ersoy'un bu meselelerinde kendilerine birinci derecede yardımcı olmaları ve Ellek kasabasına gelerek vatandaşları dinlemelerini istemektedirler.

Ellek kasabasının başından sonuna kadar tüm vatandaşlar Nurettin Mart önderliğinde başlayan bu imza kampanyasını sonuna kadar götürmekte kararlı olduklarını söylediler.

İmza kampanyasının son durumu hakkında Ellek Haber'e bilgiler veren Nurettin Mart şöyle konuştu; "Bu gün itibari ile fazlası ile imza toparladık...Ellek kasabasının birlik olması bizi ziyadesi ile sevindirmektedir. Bu birlik oldukça yapamayacağımız hiç bir şey yoltur. Osmaniye'nin çok ilçesinden en fazla nüfusa sahip bir beldenin ilçe olmaması inanın akıl ve mantık almıyor. Umarım vekillerimiz ve Reis-i Cumhurumuz ve Başbakanımızın bizlere sahip çıkacağına güvendiğimizden dolayı bu yola çıktık" dedi.

Bundan sonra Ellek tek vücut olarak yoluna devam edecek, vekillerimizin bize çok acil sahip çıkmasını istiyoruz. Tüm Ellek kasabası vekillerimizin bizi temsilen ziyaretlerini bekliyoruz dediler.



Son Guncelleme: 08 Aralik 2016 20:01
  • Ziyaret: 6778
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.