Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu hizmete girdi

03 March 2013 00:40 Kategori Osmaniye Haberleri
Osmaniye Müftülüğü bünyesinde kurulan 'Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu' hizmet vermeye başladı.

Osmaniye Merkez Zafer Camii zemin katında, ailelerin sorunlarına çözüm üretmek amacıyla kurulan Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu'nun açılışında konuşan Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Doç. Dr. Huriye Martı, Diyanet İşleri Başkanlığı olarak, ailelere çok değer verdiklerini ifade etti.

Osmaniye'de Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu açılmasından memnuniyet duyduğunu belirten Martı, ''Annelerimiz, babalarımız, evlatlarımız bizim için çok kıymetli. Onların her türlü problemlerine dini çözümler üretme çabası içerisindeyiz. Büromuzun da amacı ailelerimize, çocuklarımıza, gençlerimize aile hakkında eğitim vermek, problemlerin çözümüne yardımcı olmaya çalışmak. Büromuzun Osmaniye'ye hayırlar getirmesini diliyorum.'' diye konuştu.

Osmaniye Müftüsü Ramazan Çortul ise büronun aileler arasında yaşanan sıkıntıların giderilmesine yardımcı olacağını belirterek, ''Aileler, yuvalar yıkılmasın, aileler dağılmasın, yavrularımız öksüz kalmasın, analı babalı yetim olmaması amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığı bu çalışmaları yapıyor.'' dedi.

Müftü Ramazan Çortul'un yaptığı duanın ardından, Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu ile Zafer Camii Kur'an Kursu'nun açılışı yapıldı.



Son Guncelleme: 03 Mart 2013 00:40
  • Ziyaret: 7592
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.