Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Osmaniye Valisi Bahçe de muhtarlar ve sivil toplum temsilcileri ile bir araya geldi

18 February 2017 23:08 Kategori Yarbaşı-Bahçe

Vali Kerem Al, Bahçe İlçesi ziyaretinin devamında Bahçe Belediye Binasında muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla düzenlenen toplantıya katıldı. Belediye binası önünde muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve belediye personeli tarafından karşılanan Vali Al, toplantı öncesinde Başkanlık makamında Belediye Başkanı İbrahim Baz ile bir süre görüştü. 

Düzenlenen toplantıya Vali Al’ın yanı sıra Osmaniye Milletvekilleri Dr. Suat Önal ve Mücahit Durmuşoğlu, Bahçe Kaymakamı Müfit Gültekin, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Prof. Dr. Murat Türk, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Genel Meclisi Mehmet Altun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Sağlam, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Cingöz de katıldı.

 
Toplantının açılış konuşmasını yapan Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, konuşmasının başında Vali Kerem Al’a ziyareti nedeniyle teşekkür ederek, Belediye’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yönetim anlayışlarının merkezinde insan olduğunu belirten Baz, tüm gayretlerinin ilçeyi vatandaşlar için en yaşanabilir hale getirmek olduğunu kaydetti. Belediye Başkanı İbrahim Baz, Bahçe İlçesini ziyaret eden tüm protokol mensuplarına teşekkür ederek konuşmasına son verdi.

 
Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ise bugün yapılan toplantının devlet millet buluşmasının en güzel örneği olduğunu ifade ederek, "Artık devlet, milleti için var. Eski anlayışlar geride kaldı. Bugün biz milletin amiri değil, memuruyuz. Hizmet için buradayız” diye konuştu. Dere ıslah çalışmalarının 2017 yatırım programına alındığını ve bunun takipçisi olduklarını ifade eden Durmuşoğlu, "Biz milletimizin emrindeyiz, çalışmaya da devam edeceğiz” dedi. 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Bahçe ilçesinin tarih yazdığını kaydeden Durmuşoğlu, demokrasiye ve kendi iradesine sahip çıkan Bahçelileri tebrik etti.

 
Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal ise bugün devlet millet kaynaşmasının güzel bir örneğinin yaşandığı toplantıya katılan herkese teşekkür ederek, özellikle ilçelerde ve köylerde vatandaşlarımızı dinleyen, incelemelerde bulunarak sorunları yerinde tespit eden ve çözüm için gayret gösteren Vali Kerem Al’a teşekkür etti. Bahçe ilçesinde yaşayan vatandaşları, birlik ve beraberlikleri nedeniyle tebrik eden Dr. Suat Önal, "Bahçe ilçemizde bir kardeşlik havası var. 15 Temmuz hain darbe kalkışmasından sonra, çok şükür Bahçe ilçemizdeki bu kardeşlik ve birliktelik zirve yaptı. 

Bu birlik ve beraberliğin daim olmasını diliyorum” dedi. Osmaniye’nin daha da gelişmesi için Organize Sanayi Bölgesinin genişletilmesi ve yatırımcıların taleplerinin karşılanması noktasında çalışmaları olduğunu belirten Dr. Suat Önal, Osmaniye için yapılan diğer çalışmalardan da söz ederek, "Sizlerin bize verdiğiniz emanete şu ana kadar hiç halel getirmeden gece gündüz çalışmanın huzuru içinde olduğumuzu ifade etmek istiyorum” diyerek sözlerine son verdi.

 
Son olarak konuşan Vali Kerem Al ise Bahçe ilçesini her ziyaret ettiğinde huzur bulduğunu belirterek, "Milletvekillerimizle, kamu çalışanlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte, hepimizin tek hedefi necip milletimize kaliteli hizmet sunmaktır. Devlet, millete hizmet etmek için var. Hepimiz bu doğrultuda çalışıyoruz” dedi. Toplantının sorun ve taleplerin dinlenmesi maksadıyla düzenlendiğini de ifade eden Vali Al, sözlerinin sonunda muhtarları ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerini dinledi.

 
Dile getirilen sorun ve taleplerin inceleneceğini ve öncelik acil olanlara verilmek üzere çözüm getirmek için gayret gösterileceğini ifade eden Vali Kerem Al, yollar konusunda dile getirilen sorunlara şöyle cevap verdi, "Bahçe ilçesinin arazi yapısı nedeniyle yapılan yollar kısa bir süre içerisinde bozuluyor. Malumunuz olduğu üzere, ihtiyaçların asla bitmemesi ve sürekli yeni ihtiyaçların ortaya çıkması nedeniyle sınırsız imkânlara sahip değiliz. Bu nedenle İl Özel İdaremiz vasıtasıyla, imkânlar ölçüsünde, acil bir takım çözümler üretmeye gayret ediyoruz” dedi. Vali Al’ın konuşmasının ardından İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 
Kaynak: Osmaniyetimes.com

Son Guncelleme: 18 Subat 2017 23:08
  • Ziyaret: 6505
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 5
  • 0 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.