Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

15 Temmuz'u Unutmayacağız

15 July 2017 20:06 Kategori Güncel Haberler

15 Temmuzu Unutmayacağız

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılında gerçekleştirilecek 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Töreni'ne katılmak amacıyla İstanbul'da 3 farklı noktada toplanan vatandaşlar, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne doğru "Milli Birlik Yürüyüşü"nü başlattı. Yürüyüşün tamamlanmasıyla anma etkinlikleri başladı.


Başbakan Yıldırım'ın Açıklaması Şöyle İdi.

"Bugün alçakları, hainleri sevindirmeyeceğiz"

Abdullah Tayyip ve Erol Olçok'un köprünün ilk şehitleri olduğunu belirten Yıldırım, "Namusumuz için çıkmak zorundayız diyerek oğlunu Kısıklı'ya gönderen Diyarbakırlı Askeri Çoban da burada şehit oldu. İki çocuk annesi Sevgi Yeşilyurt'u da bu köprüde tekbir getirirken şehit ettiler. Rizeli Muhammed Ambar da yüce şehitlik makamına erişmek için köprüye geldi.

Hepsi şehitlerimizin tamamı vefa ehli olarak kalbimizde ebediyyen yaşayacaktır. Acımız büyüktür, hüznümüz dağlar kadardır ama boyun bükmüyoruz, bükmeyeceğiz. Kor ateş de olsa hüznümüzü yüreğimize gömecek, göz yaşlarımızı içimize akıtacağız. Bugün alçakları, hainleri sevindirmeyeceğiz." diye konuştu.


Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklaması Şöyle İdi.

'Vatanına sahip çıkan milletimin tüm fertlerine teşekkür ediyorum'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz gecesiyle ilgili, "Özgürlüğüne, ezanına, bayrağına, vatanına, devletine, geleceğine sahip çıkan milletimin tüm fertlerine teşekkür ediyorum." dedi.

Erdoğan,"Ödediğimiz bedel ağır. Anaların, babaların, eşlerin, kardeşlerin, evlatların göz yaşlarına, yürek yangınlarına değer biçmek asla mümkün değildir ama bu fedakarlıkların karşılığında elde ettiğimiz istiklalimize ve istikbalimize de değer biçemeyiz." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "15 Temmuz ilk değil son saldırı da olmayacaktır. FETÖ'nün, PKK'nın, DEAŞ'ın arkasında kimlerin olduğunu biliyoruz. Önce bu hainlerin kafasını kopartacağız." ifadelerini kullandı.


 

Bizim arkamızda binlerce yıllık devlet geleneğimiz var

Son Guncelleme: 15 Temmuz 2017 20:06
  • Ziyaret: 6647
  • (Suanki Oy 4.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.