Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

4 aday bir araya gelerek seçime giriyorlar

25 January 2019 01:47 Kategori Sokağın Nabzı
Osmaniye'ye bağlı Ellek Kasabasında, adayların partilerce belirlenmesinden dolayı. Aday gösterilmeyen guçlu isimler bir araya gelerek, bundan sonra yapacakları ile ilgili olarak, bir yol haritası belirlediler.

Öteyandan, bu birlik ile bir araya gelen her hangi bir partinin kazanması garanti gözukmektdir.

Ellek Kasabasında toplantı yapmaya devam eden adaylar, içlerinden çıkartacakları bir adayla yollarına devam edeceklerini belirttiler.
Toplantıya katılan mevcut MHP 'li belediye başkanı Recep Soy , Eski CHP'li Belediye Başkanı İbrahim Coşkun ve 2019 belediye seçimlerinde CHP adayı Fahri Coşkun, ve Ellek kasabası kanaat önderlerinden Nurettin Mart olmak uzere 4 aday ve kalabalık bir halk kitlesinin katılımıyla bir adayın belirlenmesiyle yollarına devam edeceklerini belirttiler.

Bu guclu ekip bir partide ya da akparti ile bir araya gelirse, diğerlerinin kazanma şansının olmadığı ileri surulmektedir.


Son Guncelleme: 25 Ocak 2019 01:47
  • Ziyaret: 7539
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 5
  • 0 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.