Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

AK Parti Belediye Başkan Adayı Gürbüz'e coşkulu karşılama

15 December 2013 16:04 Kategori Osmaniye Haberleri
AK Parti Osmaniye Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürbüz, İzmir’deki adaylık açıklamasının ardından döndüğü Osmaniye’de, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

AK Parti Genel Merkezi'nin İzmir Karşıyaka Spor Salonu'nda dün gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısının ardından, AK Parti İl Başkanı Emir Hasan Arslantaş ile Osmaniye’ye dönen Gürbüz, partililer ve vatandaşlar tarafından Toprakkale ilçesinin girişinde davul zurnalarla karşılandı.

Yaklaşık 500’ün üzerinde bir araçlık konvoy eşliğinde kent merkezine hareket eden Gürbüz için parti binası önünde coşkulu bir karşılama töreni düzenlendi. Parti binası önünde toplanan vatandaşlara hitap eden Gürbüz, "Heyecanımıza ve mutluluğumuza ortak olduğunuz için teşekkür ediyorum. Bu kentin derdi bizim derdimiz, Osmaniye’yi Recep Tayyip Erdoğan’la, Osmaniye belediyesini Ak Belediyecilik ile buluşturmak istiyoruz.” dedi.

Kentte ilk il belediye başkanı olarak 1996’da 3 yıl görev yaptığını hatırlatan Gürbüz, "3 ay önce tüm ülkede olduğu gibi Osmaniye’de de Ak Parti’de bir heyecan ve yarış başladı. Biz de 13 aday adayı arkadaş olarak Osmaniye’ye en güzel hizmeti sunabilmek adına yola çıktık. Bu gün gelinen nokta itibarıyla bu görev bizlere uygun görüldü. Aday adayı bütün arkadaşlarımızla gayet seviyeli bir süreç yaşadık. Osmaniye gündemi haftalarca ‘Ak Parti’nin adayı kim olacak’ sorusuna kilitlendi. Şimdi bu emanet bizlere verildi. Bu bir sorumluluktur, bir emanettir. Bizim inancımızda emanete ihanet edilmez. Emanetin bir gün sahibine iade edileceği şuuru ile hareket edilmesi gerekir. Bu güne kadar nasıl 'Biz varız' diye hareket etmişsek, şu an itibarıyla da tüm aday adayı arkadaşlarımızla omuz omuza olmaya, aynı sevdaya, aynı hedefe ürümeye devam edeceğiz inşallah.” diye konuştu.

Gürbüz, "Bundan sonraki seçim çalışmalarımızı teşkilatımızın plan ve programıyla, el birliği ile yürüteceğiz. Teşkilatçılık strateji, gayret, fedakarlık, plan ve program ister. Biz bir ve beraber olduk. Teşkilat ve milletvekillerimizin de destekleriyle 30 Mart akşamına kadar olan çalışmaları birlikte yürüteceğiz.” diye konuştu.

TBMM’deki bütçe çalışmaları nedeniyle törene katılamayan AK Parti milletvekilleri Dr. Suat Önal ile Durdu Mehmet Kastal ise telefonla bağlanarak kısa birer selamlama ve kutlama konuşması yaptı. AK Parti İl Başkanı Emir Hasan Arslantaş ve Sait Kıraç’ın da birer konuşma yaptığı törenin ardından Gürbüz, tebrikleri kabul etti.
Son Guncelleme: 15 Aralik 2013 16:04
  • Ziyaret: 7444
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.