Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

AK Parti milletvekilleri Vali Oduncu'yu ziyaret etti

25 August 2013 18:09 Kategori Osmaniye Haberleri
AK Parti Osmaniye milletvekilleri, teşkilat yöneticileri ile birlikte Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Osmaniye milletvekilleri Durdu Mehmet Kastal, Dr. Suat Önal ve beraberinde AK Parti İl Başkanı Avukat Hasan Emir Aslantaş, AK Parti İlçe Başkanı Sait Kıraç, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zekiye Yılmazer, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İsmail Kaya, Vali Dr. Mehmet Oduncu’yu makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Oduncu, AK Parti Osmaniye miilletvekilleri, teşkilat yöneticileri ile bir süre sohbet ederek, Osmaniye’nin sorun ve ihtiyaçları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Vali Oduncu, ilin sorun ve ihtiyaçlarının çözümü noktasında hep birlikte çalışacaklarını söyledi.
Son Guncelleme: 25 Agustos 2013 18:09
  • Ziyaret: 4147
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.