Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Adaylardan para alanlar, oyunu parayla satanlar oluyor

16 August 2013 06:17 Kategori Ellek Dün ve Bugün


Abdullah Dede Ellekhaber'e bilinmeyenleri anlattı;


Dede, sizi tanıyabilirmiyiz?


Ben Ellek beledesinde yaşayan bir vatandaşım. İsmim Abdullah Yıldız. Hayatım burada geçiyor. Ben hayatımda her işi yaptım. Şimdi yaşlılıktan dolayı yapamıyorum. Bakıma muhtaç oldum.


Abdullah bey,geçimini nasıl sağlıyorsun?


Ben devletin verdiği 65' lik maaşı alıyorum. Tarlam yeterince yok. Her zaman el işinde çalıştım. 5 tane çocuğum var onların yardımı ile ayakta duruyorum. Eşimi uzun zaman önce kaybettim. Yalnız yaşamak zorunda kaldım.



Geçmiş yıllarla günümüzü karşılaştırır mısınız?


Eskiden geçim çok kolaydı, masrafımız yoktu. Ama şimdi geçim çok zor. Tarlaya ekilen para etmiyor, ekim masrafı çok olmaktadır. Çok insan ekim yapmaktan kaçtı, tarlalar boş kaldı.


Ellek halkına söylemek istediğiniz bir şeyler var mı?


Herkese sesleniyorum; Ellek seçime yakın olduğundan bazı insanlar art niyetli davranıyorlar. Adaylardan para alanlar, oyunu parayla satanlar oluyor. Bu durum bizleri çok rahatsız ediyor. sonuç olarak da; para alanlar veya para ile oy satanların iyi düşünmelerini istiyorum.


Son Guncelleme: 16 Agustos 2013 06:17
  • Ziyaret: 7885
  • (Suanki Oy 4.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 2 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.