Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Afmedya Yerel Haberler Müdürü, İTO kuyumcular komitesi başkanı ile bir araya geldi

21 May 2014 00:06 Kategori Sokağın Nabzı

AFmedya.net Yerel Haberler Müdürü Ali Mert, İstanbul Ticaret Odası Kuyumcular Komitesi başkanı Erhan Hoşhanlı ile makamında bir araya geldi. Bu ziyaretten memnun olan Hoşhanlı, Ali mert'in sorularına cevap verdi.

Görüşmenin çok iyi geçtiğini söylen Mert; "Kuyum sektörü ve ikinci haberimizde gelecek olan kredi kartı taksitlendirilmesi ile ilgili olarak geniş bilgi aldığını, bunda sonra bir Ellekli olarak, sektörün içerisindeki önemli kişilerle bir araya gelerek hem ekonomi, hem de bölgemiz için tavsiyelerini alacağız"dedi.





Erhan Hoşhanlı Kimdir?

Hoşhanlı Kuyumculuk firması sahibi Erhan Hoşhanlı, 1970 yılında baba mesleği olarak Malatya'da başladığı kuyumculuk mesleğine 1976 yılında Malatya'da açtığı kuyumcu mağazası ile devam etti. Daha sonra imalatçılığa başladı. İki dönem Malatya Kuyumcular Odası başkanliğı yaptı. 1996 yılında İstanbul Kapalıçarşı'da da mağaza açan Erhan Hoşhanlı, imalat, ihracat islerini yaptı.

2003 yılında New York'ta ofis açarak pazarlama faaliyetlerini buradan yürüttü. 2000 yilindan bu yana İstanbul Ticaret Odası Kuyumculuk Komitesinde komite başkanı ve meclis üyesi olarak kuyumculuk sorunlarının çözümleri için katkida bulunmaya devam etmektedir. Kendisinin de katkısı ile Ticaret Üniversitesi bünyesinde dünyada bir ilk olarak Mücevherat Mühendisliği bölümü iki yıl önce eğitime başladı.

Hoşhanlı Kuyumculuk İstanbuldaki ticari faaliyetlerini şu anda Kuyumcukentteki kendi yerinde yürütmektedir.

Son Guncelleme: 21 Mayis 2014 00:06
  • Ziyaret: 5512
  • (Suanki Oy 3.3/5 Yildiz) Toplam Oy: 4
  • 5 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.