Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Afmedya'dan Kuyumculuk Sektörüne Yeni Haber Sitesi

21 October 2013 23:42 Kategori Dünya

Afmedya, sosyal medya üzerinden yürüttüğü başarılı çalışmalar ile kuyumculuk sektöründe de yeniliğin öncülerinden. Aktif yayın grubu, sektörün dikkatle takip ettiği Habergold sitesinden sonra, yeni bir haber sitesi  www.kuyumhaberi.com  ile yayın hayatına merhaba dedi.


Zengin görsel içeriğinin yanı sıra sitenin; global ve sektörel haberlerden STK’lara, Odalar’dan üst düzey firmalara, geniş bir perspektifle çalışması hedefleniyor. Test yayınına devam eden site hakkında, Afmedya Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Filiz, Habergold’a yaptığı açıklamada şöyle konuştu;


"Yayın grubumuz bünyesindeki Habergold.com sitesi ile, Türkçe, İngilizce ve Arapça olmak üzere 3 dilde yayın yapmaktayız. Bir yıldır aktif olan sitemizle, kuyumculuk sektöründe hedeflediğimiz noktaya geldik. Bugün Habergold, bir çok dile hitap ederek, tüm dünyada takip edilmektedir. Özellikle Arap basını ve kuyumculuk sektörü ile yakın temas halinde olan Habergold, geçtiğimiz günlerde Amerika’ya da bir muhabirini göndermiştir.”


Filiz ilk etapta sadece Türkçe yayın yapacak olan yeni haber sitesinin; üreticiden perakendeciye tüm yurttan, geniş bir haber ağına sahip olacağına değindi. Okuyucuların görüş ve düşüncelerine çok önem verdiklerini vurgulayarak, konuşmasına şöyle devam etti;


"Çalışmalarımız esnasında bizleri yalnız bırakmayan okuyucularımıza teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi, yeni haber sitemizde de, görüş ve düşüncelerini iletişim bölümünden bizlerle paylaşmalarını bekliyoruz. Ayrıca Habergold olarak giderek geliştiğimizin ve çalışma ekibimizi genişlettiğimizi buradan paylaşmak isterim. İlerleyen dönemde, yurtiçi ve yurtdışı bağlantılarla, üzerinde çalıştığımız sürpriz projelerle, okuyucularımızın karşısında olacağız. Çalışmalarımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve bizi takip etmeye devam diyoruz.”


Kaynak: Habergold.com



Son Guncelleme: 21 Ekim 2013 23:42
  • Ziyaret: 7244
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.