Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Altyapı Çalışmaları Başlıyor

20 March 2016 17:05 Kategori Politika

Beklenen Hizmetler Nihayet Başlıyor

Ellek-Atalan-Yarbaşı belediyelerini içerisine alan altyapı çalışmaları nihayet başlıyor. Bugün Ellek kasabasında belediye binasında İller bankası ekibini ağırlayan Ellek Belediye Başkanı İller Bankası ekibi ile sözleşmeler yapıldı ve gerekli projeler hazırlandı. 

Nihayet kanalizasyon konusunda beklenen imzalar atılarak alt yapı çalışmaları başladı. Kısa zaman içerisinde belirtilen bütün yerlerde çalışmalar başlayacak. 

Geçtiğimiz günlerde Ellek belediyesi tarafından çalışmayı yürütecek personel için konaklama yerinin hazırlanması ile birlikte çalışmalar start aldı.

 Konu ile ilgili olarak "Ellek Haber"e açıklama yapan Ellek Belediye Başkanı Recep Soy şunları söyledi;" Bugün attığımız imza ile kanalizasyon çalışmalarımız çok şükür başladı. Bu projenin Yarbaşı beldesinden başlayarak Ellek ve Atalan beldelerini kapsamaktadır. Buradan "Ellek Haber" aracılığı ile bütün vatandaşlarımıza sesleniyorum. Bölgemiz için hayırlı ve uğurlu olsun" diyerek sözlerini tamamladı.

Son Guncelleme: 20 Mart 2016 17:05
  • Ziyaret: 5252
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.