Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Amacım, Düziçi halkına hizmetin en iyisini vermektir

06 July 2014 10:14 Kategori Düziçi Haberleri
Mutlaka Bir Bilene Danışın...

Düziçi ilçesinde bilgisayar kullanımı çok hızlı bir şekilde artığı herkes tarafından belirtilmektedir. Bu konuda "Düziçi Times"'eTekno Market sahibi Mustafa Karamık bilgisayar teknolojisi ile ilgili sitemize bazı açıklamalarda bulunarakbu konuda açıklamalarda bulundu;

Sizi kısaca tanıyabilir miyiz?

Bu bölgede doğdum ve bütün geçmişim, eğitim ve öğretimim burada geçti. Ben Düziçi ilçesinde elektronik eşya ve bilgisayar satışları yapan esnaflardan birisiyim. Bu meslekte uzun bir geçmişim yok. Ancak işimi severek ve isteyerek yapıyorum.Amacım, Düziçi halkına hizmetin en iyisini vermektir.

Düziçi halkı yeteri kadar bilgisayar kullanıyor mu?

Etrafımıza baktığım zaman bu teknoloji imkanı hemen hemen her evde var. Halkımızın yeteri kadar bilgisayar kullandığını açıkça görebiliyoruz.Diyebilirim ki, Düziçi İlçesinde hemen hemen bilgisayarsız ev kalmadı.Gençlerimiz bu konuda çok hızlı ilerliyor. Cep telefonları ile bu İnternet ağına kolayca ulaşabiliyorlar. Çağın gereksinimine uzak kalmadıkları açıkça belli olduğu söylemek istiyorum. Bizim esnaflık faaliyetlerimizde buna göre, artış olduğunu söyleyebilirim.

Düziçi halkına bu konuda neler tavsiye edersiniz?

Yaptığım iş hakkında tavsiyelerde bulunmak istiyorum. "Bilgisayar olan evdeiyi bir topraklama hattının olması lazımdır. Bu konuda bizlere çok şikayetler gelmektedir. Bunun yanında bilgisayarlardadestekli güç kaynağı mutlaka bulunması gerekmektedir.Kesinlikle ıslak el veya eşyalarla bilgisayar kasalarına dokunmamaları lazımdır.Herhangi bir arızada mutlaka bilen kişilerle irtibata geçilmesi şarttır. Bilmediğiniz bir arızayı kendiniz yapmaya kalkışmayın" diyorum.

Son Guncelleme: 06 Temmuz 2014 10:14
  • Ziyaret: 5357
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.