Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ankara duy sesimizi susuz kaldık musluklarımız akmıyor

25 June 2016 16:09 Kategori Düziçi Haberleri

Osmaniye-Düziçi "Çamiçi" köyü sakinleri, yetkilileri ziyaret sonrası, istedikleri cevabı bulamadıklarından, seslerini duyurabilmek için Osmaniye-Düziçi yolunu kapatarak eylem yaptı.


Osmanye-Düziçi -Çamiçi köylüleri sabah saatlerinde Düziçi kaymakamı Mustafa Koç'u ve Düziçi Belediye başkanı Ökkeş Namlı'yı ziyaret ederek, su sıkıntılarını anlattılar.


Kendilerini tatmin edecek ve istedikleri cevabı alamayan köylüler, daha sonra, Cuma namazı çıkışı Osmaniye- Düziçi yolunu trafiğe kapatarak, seslerinin kamuoyuna ulaşması için bir açıklama yaptılar.


Çamiçi köylüleri yaptıkları açıklamada; "Her yaza geldiğinde tüm bölge su sıkıntısı çekiyor. Her yaz su sıkıntısı çekiyoruz. Bu yıl su tamamen kesildi. Köyümüzün muhtarı sorunlarımızı çözmede yetersiz ve çaresi kalıyor. Bölgemizde çok su kaynakları var. Hiç kimse bunları işleteyim halkın sorunlarını çözeyim diyen yok... Geçtiğimiz günlerde "Yarpuz" suyunugetireceğiz dediler. Parasını dahi köylülerden aldılar ama su hale gelmedi"dediler.


Ayrıca, Çamiçi köylüleri kadın, erkek, yaşlı, çocuk yol ortasında göğüslerini trafiğe siper ederek, trafiği durdurdular. Yol barikatlar ile köylülerce kesilince, uzun trafik kuyrukları oluştu.


Bir tır'ın barikatların üzerine sürerek geçmek istemesi üzerine vatandaşlar tır şoförünün linç edilmesini son anda bazı vatandaşların araya girmesi ile öfkeli kalabalığı sakinleştirdi. Yaralana tır şoförünün yanı sıra araçta da maddi hasarlar meydana geldi.


Öteyandan, Düziçi kaymakamı Mustafa Koç, Belediye başkanı Ökkeş Namlı ve Garnizon komutanı Bülent keskinsoy ve Düziçi emniyet müdürlüğü ekipleri ve Jandarma'nın olay yerine gelerek daha büyük olayların olmasının önünü kestiler. Düziçi emniyet müdürü Hasan Karaman, öfkeli kalabalığı sakinleştirirken, olaya karışanları da emniyet görevlileri göz altına aldı.



Kayank: duzicitimes.com
Son Guncelleme: 25 Haziran 2016 16:09
  • Ziyaret: 4725
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.