Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Antalya da Ellek Gurbetçileri

20 October 2014 08:36 Kategori Politika
Biz Antalya İlinde Yalnız Değiliz...

"Ellek Haber" muhabiri Antalya ilinde çalışan Ellekli vatandaşların Ellek Belediye Başkanı Recep SOY ile bir araya gelmelerini sitesine taşıdı. Gurbetçi vatandaşlarımızın yoğun isteği üzerine Belediye başkanı Recep Soy tarafından çalıştıkları otellerde ziyaret edildiler. 

Ellekli vatandaşların mutlulukları görülmeye değerdi. Bu vatandaşlardan biri olan Nebi Kıncal'ın müdürlüğünü yaptığı otelde ağırlanan Belediye Başkanı Recep Soy açıklamasında şu noktaya değindi; "Bu evlatlarımız ekmek parası için buralarda çalışıyorlar. Beni buraya davet etmeleri benim için büyük bir şereftir. Bizim Antalya iline geliş amacımız çok başkaydı. Benim geldiğimi duyan Ellekli vatandaşların yoğun isteği üzerine bu ziyareti yapma ihtiyacı hissettim. İyi ki; bu ziyareti yapmışım. Bu çocukların beni sahiplenmesi beni çok mutlu etti. İşimiz buralara yine düşerse; bu vatandaşları tekrar ziyaret edeceğim" dedi.


Son Guncelleme: 20 Ekim 2014 08:36
  • Ziyaret: 6609
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.