Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Artık Arabanızla Zeytin Bahçenize Gidebilirsiniz

05 October 2015 12:05 Kategori Güncel Haberler
 Ellek kasabasında yaşayan yurttaşlar dağlık bölgelerdeki arazilerine giderken yolların bozuk olmasından dolayı zor anlar yaşıyor. Yurttaşlar, zeytin diktikleri arazilerine ulaşımın bir an önce sağlanmasını talep ediyor.

Ellek Haber’in sık sık yayınlarında dile getirdiği bu yollar, Başkan Recep Soy’unda gündemine girdi. Başkan Soy, "Ben şahsi arabamla zeytin bahçeme gitmek istiyorum. Ama yollar çok bozuk ve araba ile gitmeme engel oluyor. Başkanımızın bu sıkıntımızı görmesini ve sorunumuzu çözmesini istiyorum” diyen vatandaşların sesini duydu ve vatandaşların zeytin bahçelerine rahat ulaşımı için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda vatandaşlar rahat ve konforlu ulaşım sayesinde zeytin bahçelerinde zeytinlerini rahatlıkla toplayabiliyor.

Geçtiğimiz günlerde yol genişletme çalışmaları başlamıştı. Bugün ise genişletilen bu yollar da kumlama işlemi yapıldı. Artık vatandaşların arabaları ile rahatça zeytin bahçelerine ulaşabilmelerinin önü açıldı.
Son Guncelleme: 05 Ekim 2015 12:05
  • Ziyaret: 1830
  • (Suanki Oy 4.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.